3. Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde geri sayım başladı

Antalya’nın Kaş ilçesinde yağlı güreş heyecanı yaşanacak. 3. Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, 19 Ekim cumartesi günü yapılacak.

14 Ekim 2024

Kaş Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon, ilçeye bağlı Kınık Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

Kaş Kınık Stadı’nda yapılacak müsabakalarda aralarında başpehlivanların da bulunduğu onlarca güreşçi kol bağlayacak.

Türk kültüründe önemli bir yere sahip ata sporu yağlı güreşi yaşatmayı, tanıtmayı ve gelecek nesillere aktarmayı hedefleyen etkinliğin, yerel halkın yanı sıra çevre il ve ilçelerden de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, etkinliğe tüm halkı davet etti.

Sevcan Orhan Kaş’ta konser verecek
14 Ekim 2024
Kaş Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı yapıldı
02 Ekim 2024