Yaylapalamut Mahallesi’nde stabilize yol çalışması

16 Mart 2021, Salı

Kaş Belediyesi, ilçedeki kırsal mahallelerde yol yapım atağını sürdürüyor. Yaylapalamut Mahallesi’nde 15 kilometrelik stabilize yol çalışması yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki mahallelerde stabilize yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Yaylapalamut Mahallesi’nde özelikle kış aylarında kötü hava şartlarından dolayı vatandaşların yaşadığı mağduriyetinin giderilmesi için 15 kilometrelik stabilize yol yapım çalışması başlattı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, mahallenin yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaylapalamut Mahallesi Muhtarı Orhan Kaya,” Kaş Belediyesinden talep etmiştik, ekipler tarafından ana ve ara yollarda stabilize yol çalışması yapılıyor. Vatandaşlar bu hizmetten çok memnun. Başkana ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.