Kick Boksta Kaş’a gurur madalyası

24 Ocak 2022, Pazartesi

Ordu'da devam eden Türkiye Kick Boks Turnuvasında, Kaş Belediyesinin sporcusu Zeliha Doğan’ın kategorisinde şampiyon olduğu bildirildi.

Eski tekvando sporcusu babasının yönlendirmesiyle başladığı kick boks ve muay thai sporunda Avrupa ve Dünya şampiyonluğu kazanan Zeliha Doğan, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kaş Belediyesinin sporcusu Zeliha Doğan, Ordu’daki turnuvada, kategorisinde Türkiye birinciliğini kazandı.

Belediye, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kaş’a bir gurur madalyası daha. Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda şampiyon olan sporcumuz Zeliha Doğan ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Zeliha Doğan da yaptığı açıklamada, 2022 yılına 18. kez Türkiye Şampiyonu olarak başladığını ifade ederek, kendisini destekleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür ettiğini kaydetti.

Altınordu ilçesinde 19-27 Ocak’ta düzenlenen turnuva, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılıyor.

76 ilden 4 bin 300 sporcunun katıldığı turnuva, 27 Ocak'ta sona erecek.