Kaş’ta panayır esnafıyla istişare toplantısı yapıldı

08 Temmuz 2021, Perşembe

Kaş ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen proje kapsamında yapımı tamamlanan Gömbe Panayır Alanına ilişkin esnafla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gömbe Mahallesi’ndeki toplantıya, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, toplantıda yaptığı konuşmada, 70 yıldır açılan Gömbe panayırına sahip çıkan, onu düzgün, istikrarlı ve sürekli şekilde yaşatan esnafa teşekkür ettiğini kaydetti.

Gömbe Panayır Alanının yakın zamanda açılışını yapacaklarını ifade eden Başkan Ulutaş, “Panayırın 70 senedir burada açılıyor olması bizim için çok değerli. Bu kadar süre Gömbe’ye, panayır alanına sahip çıkmış, bu alanı yaşatmış esnafın yanında olmamız gerektiğinin bilincindeydik. Söz verdiğimiz gibi, bu panayır alanını hemşerilerimize, size kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.

Başkan Ulutaş, açılıştan önce esnafla konuşmak istediklerini belirterek, “Sizlerle istişare edelim, konuşalım, fikirlerinizi alalım. Çünkü burada yaşayacak, burayı yaşatacak olan da sizlersiniz. Buradaki uygulamayı nasıl yapalım, yerleşkeyi nasıl oluşturalım. Sizlerin fikirleri bizim için önemli. İnşallah panayırımız 70 sene değil, 700 sene yaşasın.” diye konuştu.