Kaş’ta halı saha yapım çalışmaları sürüyor

14 Temmuz 201, Çarşamba

Kaş ilçesinde belediye tarafından oluşturulacak halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Kaş Belediyesi'nden yapılan açıklamada, halı sahaların Karadağ, Üzümlü, İslamlar ile Kasaba ve Uğrar Mahallesi'nin birlikte kullanabileceği Seyirçam mevkisinde yapılacağı belirtildi.

Karadağ halı saha projesi başladı

Karadağ Mahallesi’nde halı saha çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Muhtar Hüseyin Yalçın, yaptığı açıklamada, öncelikle gençlere önem vermek gerektiğini vurgulayarak, mahallede halı saha projesinin başladığını ifade etti.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür ettiğini kaydeden Muhtar Yalçın, “Başkan ile yaptığımız istişareler sonucunda mahallemizde gençler için halı saha yapmaya karar verdik. Sahanın temeli atıldı. Soyunma odası kabinleri yapıldı. Yakın zamanda hizmete açılacak.” dedi.

İslamlar’da çalışmalar sona yaklaştı

Öte yandan, İslamlar Mahallesi Akbel mevkisinde yapımı devam eden halı saha çalışmalarında ise sona yaklaşıldığı belirtildi.

Muhtar Bayram Köprücü, “Başkanımızdan halı saha talep ettik. Bize söz verdi. Mahallemize halı saha yapılıyor, çalışmalar son aşamasında. Bu konuda gençler çok memnun. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.