Kaş’ta Bisiklet Yolu İhalesi Yapıldı

06 Temmuz 2020, Pazartesi

Kaş ilçesinde inşa edilecek Bisiklet, Koşu ve Yaya Yolu Projesinin ihalesi yapıldığı bildirildi.

Kaş’ta Bisiklet Yolu Projesi hayat buluyor. Edinilen bilgiye göre, Kaş Belediyesi tarafından Kalkan Mahallesi’nde bisiklet, koşu ve yaya yolu kurulacak. Bu kapsamda 550 metre bisiklet yolu, 460 metre koşu yolu ve 650 metre yaya yolu yapılması planlanıyor.

Bisiklet, Koşu ve Yaya Yolu Projesinin ihalesi yapıldığı kaydedildi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçede ilk bisiklet yolu yapımına başlayacaklarını belirterek, “Sağlıklı yaşam ve gençlerimizi bisiklet kullanımına teşvik etmek amacı ile ilk bisiklet yolumuzun yapımına Kalkan Mahallemizde başlayacağız. Bütün hemşehrilerimize sağlıklı yaşam sürmeleri için spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Şehrimizi parklar, fitness alanları, semt sahaları, voleybol sahaları ve bisiklet yolları ile donatıyoruz." dedi.