Kaş’ta 4 mahalleye 7 km asfalt yol

12 Ekim 2021, Salı

Kaş ilçesinde belediye, 4 mahallede toplam 7 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki Yayla Bayındır, Kızılağaç, Ağullu ve Gömbe mahallelerinde 7 kilometre asfalt çalışması yaptı.

Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Recep Çıtak, Kaş Belediyesi'nin Yaylabayındır’a 4 kilometreye yakın asfalt çalışması yaptığını söyledi.

Mahalledeki yolların yapımıyla ilgili belediye başkanına müracaat ettiklerini belirten Muhtar Çıtak, “Yollarımız çok bozuktu. Arabalar gelip gidemiyordu. Yama yaparak bugünlere geldik. Yollarımız yapıldı. 10 senedir asfaltımız yoktu, şimdi çift kat asfalt yapıldı. Değer verilecek bir çalışma oldu. Vatandaşlarımız memnun.” diye konuştu.