Kaş'a Kreş ve Gündüz Bakımevi

14 Temmuz 2020, Salı

Başkan Ulutaş’tan Kaş’a Kreş ve Gündüz Bakımevi Müjdesi

Kaş Belediyesi, ilçede 100 çocuk kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi yapacak. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “Söz verdiğimiz gibi, Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesini hayata geçiyoruz.” dedi.

Sosyal belediyecilik hizmetlerini sürdüren Kaş Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata kazandırıyor.

Proje üretmeye devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş’a Kreş ve Gündüz Bakımevi müjdesi verdi.

Başkan Mutlu Ulutaş, "1627 m²'lik arsa üzerinde iki katlı, 100 çocuğumuzun eğitim alabileceği, zemin katı 317 m², birinci katı 338 m² olmak üzere toplam inşaat alanı 655 m² olan Kaş Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Projemizi 4 Ağustos 2020 tarihinde ihale ediyoruz. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.