Kaş Belediyesinden Kınık Mahallesi’ne çocuk oyun parkı

15 Nisan 2021, Perşembe

Kaş Belediyesi tarafından Kınık Mahallesi’ne oyun parkı yapıldı.

Kaş Belediyesi, çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi için park ve oyun alanı oluşturmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Kınık Mahallesi’ne çocuklar için oyun parkı kazandırıldı. Peyzaj çalışması yapılan parkta, çocuklar için oyun grubu, yetişkinler için de açık alan spor aletleri yer aldı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş,yaptığı açıklamada, Kınık Mahallesi’nde  çocuk oyun parkı oluşturulduğunu söyledi.

Mahalleye kapalı pazar yeri ve otopark kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Ulutaş, “Mahalle merkezinde çocuklarımızın zamanlarını geçirebileceği sağlıklı bir oyun alanı yoktu. Hemen çalışmaları yaptık, kapalı pazar yeri ve otoparkın yanında sağlıklı ve güvenilir bir çevre düzenlemesiyle park oluşturduk. Alana yetişkinlerin spor yapabilmesi için de açık hava spor aletleri yerleştirdik.” dedi.

Oyun parkında oynayan bir çocuk, “Burada daha öncesinde böyle bir alan yoktu. Belediye başkanımızın sayesinde çok güzel bir oyun parkımız oldu. Bu çalışma için çok teşekkür ediyoruz. Parkta eğlenceli ve güzel zaman geçiriyoruz.” ifadelerini kulandı.