Kaş Belediyesinden Çayköy’e muhtarlık ofisi

16 Mart 2021, Salı

Kaş Belediyesi tarafından Çayköy Mahallesi’nde muhtarlık ofisi kuruldu.

Kaş Belediyesinin, muhtarların vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için başlattığı muhtarlık ofisi yapım çalışmaları sürüyor.

Tamamlanan ofisleri hem vatandaşların hem de muhtarların kullanımına sunan Kaş Belediyesi, Çayköy Mahallesi’nde muhtarlık ofisi kurdu.

Çok amaçlı olarak projelendirilen ofis içinde tuvalet, mutfak ve muhtarlık bölümü yer aldı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Muhtarların daha rahat şartlarda vatandaşlara hizmet vermesi ve halkın da daha iyi şartlarda hizmet alabilmesini kolaylaştırmak amacıyla muhtarlar için ofis kuruyoruz. Bu muhtarlık ofisi, Çayköy Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.