Kaş Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor

09 Ekim 2021, Cumartesi

Kaş ilçesinde belediye yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, çalışmaları yerinde inceledi.

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ulaşımda konforun sağlanması amacıyla asfalt, bordür, yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapan ekipler, ekipmanlarıyla yoğun tempoda faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Çukurbağ Mahallesi’nde 10, Çamlıova’da 4 ve Sütleğen’de ise 3 kilometre alt yapı ve asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, çalışmaları yerinde inceleyerek, ihtiyaç duyulan mahallelerde ve halkın talepleri doğrultusunda yol faaliyetlerinin süreceğini belirtti.

Çukurbağ Muhtarı Ali Rıza Öncü, mahallesindeki yol çalışmasının son olarak 30 yıl önce yapıldığını, eskiden yolda çukurların bulunduğunu, vatandaşların yürümekte bile zorlandığını söyledi.

Çamlıova Muhtarı Mehmet Toplu da yolların önceki yıllarda bozuk olduğunu, bugün belediyenin alt yapı ve asfalt çalışması yaptığını belirtti.

Sütleğen Muhtarı Durdali Topçuoğlu ise yolların 40 yıl önce zor şartlarda yapıldığını, şimdi belediyenin yolu genişleterek, asfaltladığını dile getirdi.

Muhtarlar, mahallelerinde yapılan yol çalışmalarıyla ilgili Başkan Mutlu Ulutaş’a teşekkür etti.