Kalkan Sahil 1. Etap Çevre Düzenlemesi Projesi Çalışmaları

22 Haziran 2020, Pazartesi

Kaş Belediyesi'nce başlatılan ‘Kalkan Mahallesi Sahil 1. Etap Çevre Düzenlemesi Projesi’ çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “Proje tamamlandığında bölge cazibe merkezi haline gelecek.” dedi.

Edinilen bilgiye göre, söz konusu projenin tamamlanmasına ilişkin yaklaşık 2 milyon 200 bin TL + KDV üzerinden yapılan sözleşmeyle proje kapsamında 2.992 m² zemine doğal taş döşenmesi, bir amfi, bir restoran, bir rampa yapısı, 30 oturma grubu, genel aydınlatma ve genel sulama sistemi yapılmasına yönelik imalatlar öngörüldü.

Başkan Ulutaş çalışmaları yerinde inceledi

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kalkan Mahallesi’nde başlattıkları Sahil 1. Etap Çevre Düzenlemesi projesi çalışmalarını yerinde incelediklerini belirterek, “Tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi haline gelecek projemizin hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yüzde 15’i tamamlanan projenin 19 Ocak 2021 tarihinde bitirilmesi planlanıyor.