Belediye Başkanı Ulutaş Personeliyle Bayramlaştı

30 Temmuz 2020, Perşembe

Kurban Bayramı tatili başladı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kurban Bayramı öncesi personeli ile bayramlaştı.

Kaş Belediyesinde geleneksel bayramlaşma, Başkan Mutlu Ulutaş'ın yönetiminde yapıldı.

Programda konuşan Başkan Ulutaş, pandeminin bu tür buluşmaları aksattığını ancak bu süreçten dinamizmi artırarak çıkacakların ifade etti.

Kaş Belediyesini hem ilde hem de ülkede marka haline getirebilmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Ulutaş, “Sosyal, eğitim, sağlık, alt ve üst yapı yatırımları anlamında, her yönü ile örnek bir belediye olabilmeliyiz. Belli bir hizmet standardını yakalamalı ve devam etmeliyiz.” dedi.

Personelinin bayramını kutlayan Başkan Ulutaş, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kaş Belediyesi'nin Kalkan, Ova, Kınık, Gömbe Hizmet Birimlerinde de bayramlaşma programı gerçekleşti.