Başkan Ulutaş’tan Travel Turkey İzmir’e ziyaret

03 Aralık 2021, Cuma

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bu yıl 15’incisi düzenlenen uluslararası turizm fuarı ‘Travel Turkey İzmir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Mutlu Ulutaş, Kaş standında AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir Travel Turkey’in ülkede gerçekleştirilen en önemli turizm fuarlarından biri olduğunu ifade etti.

Son olarak 2019 yılında katıldıkları fuarda bu yıl da yer aldıklarını belirten Başkan Mutlu Ulutaş, İzmir’deki vatandaşlar, turizmciler ve sektör temsilcileriyle burada buluştuklarını kaydetti.

Kaş’ın turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını dile getiren Başkan Ulutaş, “Önümüzdeki sene ilçemize İzmir’den misafir bekliyoruz. İzmir’den sonra İstanbul  EMITT, Almanya ve Rusya fuarlarına da katılmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan, fuar alanındaki Kaş standında belediye meclis üyeleri Hüseyin Sertçelik, İsmail Kavcar ve Abdullah Hamarat, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Aydın Çırak ile turizm esnafları yer aldı.