Başkan Ulutaş'tan 2022 Yılı Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2021, Cuma

Değerli Hemşehrilerim;

Hep birlikte sizlerle acı tatlı birçok hadiselere tanıklık ettiğimiz, pandeminin etkilerini yoğun bir şekilde yaşadığımız 2021 yılını geride bırakıyoruz. Yeni başlangıç ve mutlulukları yine hep birlikte yaşayacağımız 2022 yılına giriyoruz. Çünkü her yeni yıl yeni umutları ve yeni başlangıçları beraberinde getirir.

Sizlerin bize olan desteği, teveccühü ve güveni ile ilçemizin geleceğini birlikte inşa etmek için geride bıraktığımız 2021 yılında Kaş’a değer katacak birçok önemli hizmet ve projelere imza attık.

2022 yılında da Kaş’ı geleceğe taşıyacak projelerimizle, kentimize değer katmayı sürdüreceğizGeleceğimiz için yapılacak çok işimiz, yürünecek çok yolumuz var. Her şey daha güzel bir Kaş için.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; yeni yılın size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Mutlu ULUTAŞ

Kaş Belediye Başkanı