Başkan Ulutaş söz verdik, bize durmak yok

10 Şubat 2021, Çarşamba

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Kaş Koordinatörü Muammer Ak ve Hasan Tuğrul Gencer ile bir araya geldi.

Belediyede gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Mutlu Ulutaş, ilçe genelinde devam eden hizmetleri anlattı.

AK Parti Antalya teşkilat kongrelerinin tamamlandığını hatırlatan Başkan Ulutaş, yeniden İl Başkanı seçilen İbrahim Ethem Taş, tekrar görevlendirilen Kaş koordinatörü Muammer Ak ve Hasan Tuğrul Gencer ile İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz’ı tebrik etti.

“Cumhurbaşkanımız Antalya’ya her zaman kıymet veriyor”

Ulutaş, partisinin teşkilatlarına yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, “Cumhurbaşkanımız Antalya’ya her zaman kıymet veriyor. İnşallah biz de cumhurbaşkanımızın verdiği bu kıymete layık olmak için çalışacağız. Hem 2023’te genel seçimlerde hem de 2024’te yerel seçimlerde tarih yazmak için canla başla çalışacağız.” diye konuştu.

“Milletimizin emrindeyiz”

2019 yılından bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Ulutaş, Kaş’ın geniş coğrafyasına dikkati çekerek, “Her noktamızda belediye olarak var olmaya, vatandaşımızın beklentilerine karşılık vermeye çalışıyoruz. Kaş Belediyesi, taahhüt ettiği işleri yapmaya devam ediyor. İhalelerimizi yapıyoruz, yeni yapacağımız çalışmaları sürdürüyoruz. Pazar ve panayır yerleri, mesire alanları, çocuk parkları, kreş, hayvan barınağı, kültür salonu, yol gibi birçok faaliyet yürütüyoruz. Söz verdik, bize durmak yok, gece gündüz 7/24 milletimizin emrindeyiz.” dedi.

2021 yılı içerisinde de yapacakları birçok projenin bulunduğunu dile getiren Ulutaş, şunları kaydetti:

İçişleri Bakanlığı KIRDES’ten 15 Temmuz meydan projesine destek

“15 Temmuz meydan projesini bu sene başlatmak istiyoruz. Projeye desteği, İçişleri Bakanlığının Kırsal Altyapı Destekleme Projesi (KIRDES) ödeneğinden (1.8 milyon) protokol imzalayarak alıyoruz, kalanını da belediye olarak karşılayacağız. Halı sahaların ihalesini yaptık, sözleşmesini imzalıyoruz. Üzümlü, İslamlar, Kasaba ve Karadağ’daki halı saha inşaatı başlayacak. Karadağ’daki çok amaçlı salonla ilgili ihaleyi hazır hale getiriyoruz. Kaş’ta sıfır atık projesi de hazır hale gelecek. Yeşilköy’de Bayram Kavağı meydan projesi hazır, en kısa sürede ihale edeceğiz. Çavdır’daki mesire yeriyle ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Sütleğen’de meydan projesi çalışmalarını başlattık. Kınık Millet Bahçesi projesinde ihale süreci neticelenmek üzere. Bir ay gibi bir sürede kazmayı vuracağız. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile görüşüyoruz. İnşallah projeyi başlatacağız. Bisiklet yolu projemiz ise bitmek üzere. Pazar yerini yakın zamanda açacağız. 10 köy okulumuzda bütün bahçeleri düzenleyeceğiz, gerekli peyzaj çalışmalarını yapacağız, açılışa hazır hale getireceğiz.

“Çalışmaları kamuoyuyla paylaşıyoruz”

Kaş’ımızın her noktasında çalışma içerisindeyiz. Çalışmaları kamuoyuyla paylaşıyoruz. Kamuoyunun istemediği projelerden feragat ediyoruz. Kaş’ta belediyemizin imkanları, kaynakları ölçüsünde çalışmaları devam ettiriyoruz. Yeni kaynak ve üreteceğimiz projelerle Kaş’ımızın her noktasında yapmamız gereken işleri biliyoruz. Sizlerden aldığımız destek ve güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin ve belediye meclis üyeleri de katıldı.