Başkan Ulutaş, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi Çalışmalarını Yerinde İnceledi

15 Eylül 2020, Salı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçede yapımı süren Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi projesi çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ulutaş, Kaş’a modern bir hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi kazandırılacağını söyledi.

Projenin yapım aşamasında olduğunu belirten Ulutaş, “Tarım Ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda, Kaş Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi projesinin ihalesi yapıldı. Sokak hayvanlarının kontrollü ve sağlıklı yaşamının sürdürülebilmesi için kurumumuzca Orman Bakanlığı’ndan tahsisli, yaklaşık 14 bin m² alanda çalışmalar devam ediyor.” dedi.

Çoklu yaşam üniteleri, yasak ırk bakım ünitesi, otopark, fosseptik, depo, genel tuvalet, çamaşır ve jeneratör odası, hastane birimi, idari bina, özel bakım alanının yer aldığı proje çalışmasının Ocak 2021’de tamamlanması planlandı.