Başkan Ulutaş, Ankara’da bakanlarla görüştü

15 Mart 2021, Pazartesi

Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar için Ankara’da bakanlarla görüşmelerde bulundu.

Ankara ziyaretini değerlendiren Başkan Ulutaş, AK Parti Antalya milletvekilleri ve Kaş ilçe başkanıyla birlikte Kültür ve Turizm Bakanı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı, Adalet Bakanı, Çevre ve Şehircilik Bakanı yardımcısı, ilgili genel müdürlükler ve daire başkanlıkları nezdinde görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ulaşım, gölet, baraj gibi yapılması gereken kamu hizmetlerinin Kaş’a kazandırılması noktasında birebir ve bürokratların da katılımıyla çeşitli toplantılar yaptıklarını belirten Ulutaş, “Kaşımıza ihtiyacı olan hizmetleri kazandırmak için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Özellikle hükümet konağı, adliye, yollar, gölet ve barajların, devam eden çalışmaların hızlandırılması, yeni yapılacak hizmetlerin de ilçemize kazandırılmasıyla ilgili bakanlıklar nezdinde girişimlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.