Başkan Mutlu Ulutaş başarılı öğrencileri ağırladı

18 Haziran 2021, Cuma

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Türkiye Tales Fen Bilimleri Olimpiyatları Şampiyonası'nda ve Uluslararası Online Sanat Sergisinde başarı kazanan öğrencilerle bir araya geldi.

Ulusal Şampiyonada, Kasaba Şehit Yusuf Polat Ortaokulu’ndan Turgut Kağan Langar ikinci, Atatürk İlkokulu’ndan Yiğit Kaan Özdilek de üçüncü oldu. Ayrıca Atatürk İlkokulu’ndan Mehmet Ali Bozdağ, Nirantar Sanat Galerisinin Uluslararası Online Sanat Sergisinde eserleriyle "Dünya Genç Sanatçı" unvanını aldı.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, öğrencilerin fen bilimleri derslerinde edindikleri becerilerin ulusal düzeyde sergilemelerini sağlamak, bilgi ve seviyesini yaygınlaştırmak amacıyla yapılan Ulusal Tales Fen Bilimleri Olimpiyatlarında derece alan Turgut Kağan Langar ve Yiğit Kaan Özdilek  ile Uluslararası Online Sanat Sergisinde unvan alan Mehmet Ali Bozdağ’ı makamında ağırladı.

Öğretmenlerin ve velilerin de yer aldığı ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Mutlu Ulutaş, onların başarılarıyla mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti.

Kaş Belediyesinin eğitim camiasının her daim yanında olduğunu kaydeden Başkan Ulutaş, “Öğrencilerin eğitimde bu şekilde başarı göstermesi ilçemiz için büyük mutluluk oldu. Sizleri, size emek veren ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Ulutaş, öğrencilere bisiklet hediye etti.