XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ XX. ULUSLARARASI LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

LİKYA/KAŞ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİMİZ BAŞLADI
Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali başladı.
Kaş’ta bu yıl 20’ncisi düzenlenen Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali törene katılan protokol üyelerinin Kaş Belediye Başkanımız Sayın Halil Kocaer'i makamında ziyaret etmelerinin ardından, kortej yürüyüşü ve resmi açılış töreniyle başladı. Açılış törenine Antalya Milletvekilimiz Atay Uslu, AK Parti İl Başkanımız Rıza Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Demre Kaymakamı Murat Uz, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti İlçe Başkanımız Mutlu Ulutaş, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Musa Yücel, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, Kaş ve çevre ilçelerin sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kortej yürüyüşümüz mehteran eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti.
Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde yaptığı konuşmada Başkan Kocaer, Kaş’ın çeşitli kültürel ve sportif etkinliklere ev sahipliği yaptığı ifade ederek, amacın ilçenin tanıtımını ve turizm yatırımlarının artmasını sağlamak olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından Likyalı Yörükler Patara ve Merkez Ortaokulu halk oyunları ekibi gösteriler sundu, sergi açılışları gerçekleştirildi. Kaş Belediyesi Sanat Galerisi’nde Uluslararası Karma Sergi, Cumhuriyet Meydanı’nda Geleneksel Türk El Sanatları ve Karma Sergisi ile Sanat Çalıştayı, Kültürevi’nde ise fotoğraf, batik ve resim sergisi açılışı protokol tarafından yapıldı.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.