Ramazan Ayı Yardım Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor.

BELEDİYEMİZDEN 750 AİLEYE RAMAZAN PAKETİ VERİLMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI. Belediyemiz 54 mahallede tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Yardım Kolisi dağıtımına başladı. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya devam eden Kaş Belediyesi 750 hane sahibinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Sayın Halil KOCAER, Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yaptıklarını belirtti. " Amacımız Ramazan Ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla paylaşmak, dayanışmak " diyen KOCAER, şunları söyledi. " Ramazan Ayında da vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Çorbalarında bir nebzede katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın duasına talibiz. Tüm Kaş halkımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerini temenni ediyorum " dedi. Belediye Başkanı Sayın KOCAER, titizlikle tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere her yıl sayısını arttırarak Ramazan İaşe Kolisi dağıttıklarını, bu yıl ramazan ayı içerisinde de 750 adet ramazan yardım kolisi hazırlandığını ve dağıtımının devam ettiğini belirtti.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.