Kaş’ta Dezenfekte ve Yıkama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

28 Mart 2020, Cumartesi

Kaş İlçesinde koronavirüs salgınına karşı etkin bir mücadele gerçekleştiren Kaş Belediyesi İlçe merkezi ve mahalleler de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaş Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan  ekipler ilçedeki cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatları ile oluşturulan özel ekipler, dezenfekte çalışmalarını ilçe merkezinde sürdürdü. Ekipler önce, cadde ve sokakları özel solüsyonlu sularla özenle yıkadı, ardından da yine özel ilaçlar ile dezenfekte işlemi uyguladı.

İlçe halkı yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, koronavirüs salgınına karşı örnek bir mücadele ortaya koyan Belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Vatandaşımızın sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Başkan Ulutaş, koronavirüsle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, hastalıkla mücadelede en önemli noktanın evde kalmak olduğunu hatırlattı. Dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıkla mücadelede hijyenin çok önemli olduğunu kaydeden Ulutaş, Kaş İlçe merkezi ve mahallelerde vatandaşın sık olarak kullanılan alanlarda dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi. “Bu süreçte, tüm vatandaşlarımızın zorunda olmadıkça dışarı çıkmaması ve evde kalması hepimizin sağlığı için çok önemli.” açıklamalarında bulundu.