Kaş Mahalle Yollarında Asfalt Çalışması

Kaş Belediyesi, Kaş ilçesinin mahallelerinde yol asfalt çalışmalarına başladı. Belediye, yol medeniyettir ilkesi ile yıllardır yapılmayan yolları yapmaya devam ediyor.

Kaş Belediyesinin kırsalda başlattığı yol seferberliği devam ediyor. Kaş Belediyesi Fen İşleri asfalt ekipleri, Kaş’ın sahilinden yaylasına dört bir yanında gece gündüz yol çalışması yapıyor.

İlk etapta Kaş ilçesi Gökseki-Hastane, Bayındır ve Belenli yollarında çalışma başlatan ekipler, mahalle yollarını güvenli hale getirerek, asfalta hazırladı. Bakım onarım çalışmalarının ardından Kaş mahalle yolları asfaltlanmaya başlandı. 2016 asfalt sezonuna başladıklarını belirten Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, “Geçen sene 140 kilometre asfalt yaparak bir rekor kırdık. Bu sene ise bunun üzerinde bir asfalt çalışması yaparak, bu rekoru tazeleyeceğiz” dedi.
Başkan Kocaer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu sene çalışmalara önce Gökseki-Hastane yolundan başlayarak, Bayındır ve Belenli yollarında devam ediyoruz. Daha önce astar atılan yollarımızda asfalt çalışmasını tamamladık. Bir taraftan da asfalt ön hazırlık ekibimiz mahallelerimizde sıkıştırma çalışmalarına devam ediyor. Bayram öncesinde ise ekibimiz Gömbe mahallemize bağlı yerlerde, yayla yollarında asfalt çalışmasına başlayacaktır. Halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

30 mahallede yapılacak asfalt çalışmasında hedeflenen rakamın 150 kilometre olduğu belirtildi.
Kaş mahalle yolları asfalt çalışmasında 2 Grayder, 3 Silindir, 2 Mıcır serici, 1 Distribütör, 1 Tır, 10 Kamyon, 2 Kepçe ve 30 personel görev alıyor.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.