Kaş Belediyesi'nden Yolcu Bekleme Durakları

07 Ocak 2020, Salı

Kaş Belediyesi imkanları dahilinde yolcu bekleme durağı yapım çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğünden  alınan bilgiye göre, Kaş Belediyesi kendi imkanlarıyla yolcu bekleme durağı inşa  ediyor. Kaş Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü atölyesinde 54 mahallenin ihtiyacı doğrultusunda  kendi durağını kendisi yapıyor. İlk etapta 20 adet üretilecek olan otobüs ve minibüs bekleme durakları  yoğunluğun yaşandığı bölgelere göre monte edilecek.

Kaş Belediye Başkanı  Mutlu Ulutaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, halkın yararına olan çalışmaların süreceğini belirterek, ilçede yolcu bekleme durağı yapım çalışmalarına başlandığını söyledi.

Kaş’ın öncelikli eksikleri üzerinde çalışmalar yapmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Mutlu Ulutaş,  “Özellikle mahallelerde kış aylarında vatandaşlarımızın yağmurdan etkilenmemesi için şantiyelerimizde yolcu bekleme durağı yapım çalışmaları başlattık. Çalışmalar tamamlandığı zaman bekleme duraklarını  ihtiyaç duyulan yerlere monte ederek,  vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bundan sonra da insan odaklı çalışmalarımız devam edecek” dedi.