Kaş Belediyesi'nden Engelli Vatandaşa Yol Hizmeti

08 Mayıs 2020, Cuma

Kaş Belediyesi, bir engelli vatandaşın talebi üzerine evine yol hizmetini sağlayarak vatandaşı hayaline kavuşturdu.

Kaş’ın Çukurbağ Mahallesinde yaşayan engelli birey Mehmet Kıpık, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı arayarak  evine yol yapılması için yardım talebinde bulundu. Akabinde Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve ekibi Mehmet Kıpık’ı evinde ziyaret ederek yol için incelemelerde bulundu ve stabilize yolun betonerme yol yapılması için talimat verdi. Bir süre sonra Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler engelli vatandaşın yaşadığı bölgeye gelerek yol çalışması gerçekleştirdi. Anayola 150 metre uzaklıkta bulunan evine yapılan yol Mehmet Kıpık’ı hayaline kavuşturdu.

Mehmet Kıpık Belediye’nin yaptığı yol hizmeti için mutlu olduğunu ifade ederek “Daha önce bahçeden gelip gidiyordum, engeli çoktu her gün tırmıkla taşları ve otları temizliyordum şimdi ise yoluma beton döküldü rahat bir şekilde gidip geleceğim Belediye Başkanımdan Allah razı olsun istediğim yola kavuştum” dedi.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ise, “ insan odaklı çalışmalarımızı sürdüyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve onların sorunlarını çözmeye devam ediyoruz” diye konuştu.