Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi

08 Mayıs 2020, Cuma

Kaş’ta Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi İhaleye Çıkıyor

Kaş Belediyesi tarafından sokak hayvanları için hazırlanan Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi ihalesi gerçekleştirileceği bildirildi. Veteriner İşleri Müdürlüğünce hazırlanan proje için 15 Mayıs 2020 tarihinde ihaleye çıkılacak.

Yapılacak Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile sokak hayvanlarının sağlıklı ve bakımlı şekilde yaşamlarını sürdürülebilmesi sağlanacak.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı açıklamada, Kaş’ta Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Proje ihalesinin 15 Mayıs 2020 tarihinde yapılacağını kaydeden Başkan Mutlu Ulutaş, “Söz verdiğimiz gibi, Kaş modern hayvan bakım evine kavuşuyor. Sokak hayvanlarının sağlıklı ve bakımlı bir şekilde yaşamlarını sürdürülebilmesi için belediyemizce Orman Bakanlığı’ndan tahsisli 25 bin metrekare alana en az 750 köpeğin rahatlıkla barınabileceği şekilde özel olarak tasarlanmış, doğaya ve özkaynaklara uyumlu, yağmur sularının tesis bünyesinde geri dönüştürülerek yeniden kullanımına imkan veren, 6 bin 500 metrekarelik açık, yarı açık ve kapalı alanları, 2 ameliyathaneli, 270 metrekare klinik binası ile toplamda 7 bin 750 metrekare alana sahip Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Projemizi hayata geçiriyoruz. İlçemize, hayırlı uğurlu olsun.” dedi.