Başkan Ulutaş, Kasaba’da iftar yemeğine katıldı

Başkan Ulutaş, Kasaba’da iftar  yemeğine katıldı

Kaş Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Kasaba Mahallesi’nde iftar yemeği düzenlendi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, iftar yemeği programında vatandaşlarla bir araya geldi. iftar yemeğine MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri, belediye meclis üyeleri, önceki dönem Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, muhtarlar ve Kasabalılar katıldı.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş vatandaşları masalarında ziyaret ederek, Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti. Vatandaşlar da Başkan Ulutaş’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ulutaş programda yaptığı konuşmada, “Ramazan-ı Şerif’iniz mübarek olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ibadetlerimizi, dualarımızı kabul etsin. İnşallah bizleri Ramazan Bayramı’na ulaştırsın. Ramazan ayı birlik beraberlik mağfiret ayıdır. Bu birlik ve beraberliğin Ramazan ayında olduğu gibi tüm yılda da devam etmesini temenni ediyorum.” dedi. Hizmet sevdamız büyük Başkan Ulutaş, “31 Mart seçimlerinde sizlerin teveccühleriyle belediye başkanı seçildim. Bizler de bundan sonraki süreçte Kaşımızın 54 mahallesine ayrım yapmadan, hepsine adaletli şekilde inşallah hizmet edeceğiz.

Hizmet sevdamız büyük.

Devletimizin, belediyemizin imkanları ölçüsünde bunları yapacağız. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece, sizlerin desteği ve güveni bizim yanımızda olduğu sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Hem ülkemizi hem de Kaşımızı daha iyi noktalara taşıyacağız.” diye konuştu.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.