ANTIPHELLOS RALLY RAİD KAŞ YARIŞMASI START VERDİ.

ANTIPHELLOS RALLY RAİD KAŞ YARIŞMASI START VERDİ. ANTIPHELLOS RALLY RAİD KAŞ YARIŞMASI START VERDİ. ANTIPHELLOS RALLY RAİD KAŞ YARIŞMASI START VERDİ. ANTIPHELLOS RALLY RAİD KAŞ YARIŞMASI START VERDİ.

Kaş'ta Düzenlenen "Antiphellos Rally Raid Kaş" Yarışması Start Aldı!

Antiphellos Rallisi startını,Kaş Cumhuriyet Meydanın'dan Kaş Kaymakam V. Demre Kaymakamı Murat Uz, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve MHP ilçe başkanı Cemil Kolak ile birlikte verdiler. Startın ardından Kasaba Mahallesi'ndeki kamp bölgesine ulaşan yarışçılar sıralama turunda nefesleri kesti.
Start öncesinde konuşma yapan Kaş Belediye Başkanımız Sayın Halil Kocaer " Kaş'ın denizi doğası, tarihi ve kültürel dokusunun yanı sıra spor turizmine de tanıtmaktır. Yarışmaya 60 araç, 100'ün üzerinde yarışmacı katılmaktadır . Yarışçılarımız 8 etap boyunca 360 kilometre yol kat edecekler.
Parkurların engebeli ve zorluk derecesi yüksek olmasına rağmen nefeslerinizi kesecek bir yarış olacağına inanıyor kazasız bir yarış olmasını temenni ediyor, tüm yarışçılarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum." dedi

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.