11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi

11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi

Travel Turkey İzmir Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş'un teşrifleriyle 11. Kez kapılarını açtı. Fuarda, Kaş Belediyesi olarak turizmcilerimizle birlikte biz de yerimizi aldık.

Travel Turkey İzmir Fuarı'nda İlçemizi temsil eden kurum, kuruluş ve turizm temsilcilerimizle güç birliği içerisinde Kaş'ımızı tanıtıyor, ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.